GYLLEBO GÅRD
/

i utkanten av natursköna Häckeberga naturreservat

 

Lokaler och priser

Festlokalerna består i en stor matsal (eller ett konferensutrymme) som har plats för 100 sittande gäster, och inkluderar professionellt kök och matberedning i direkt anslutning.  Vill gästerna hänga på verandan går det alldeles utmärkt, då verandan ligger i direkt anslutning till matsalen. I den angränsande byggnaden finns utrymmen för festligt barhäng och ett rejält dansgolv med plats för livemusik om så önskas.

På gården erbjuder vi varsamt designade rum åt våra gäster. Vi säkerställer att du alltid kan njuta av vår utmärkta service. Alla våra rum har privata badrum och den större samlingslokalen har tillhörande WC och ett storkök för tillredning av mat. Givetvis är våra faciliteter handikappanpassade och samtliga rum är rökfria.

Övernattningsrum

Övernattningsavdelningen har ett separat utrymme i byggnaden som inkluderar kök, matplats och soffhörna samt 4 dubbelrum. I varje rum finns en dubbelsäng (160 bred) idealisk för er som vill njuta av en lugn och rofylld miljö.

Hyreskostnad för hela anläggningen: Vi sätter just nu upp nya upplägg och priser vänligen maila oss på hej@gyllebogard.se för mer info.

Kontakta oss gärna för ytterligare information eller om frågor.


 
Samtal
Om
Instagram