GYLLEBO GÅRD
/

i utkanten av natursköna Häckeberga naturreservat

 

JULMYS I DECEMBER PÅ GYLLEBO 

Årets julmys på Gyllebo. Vi drick glögg och lyssnar på Sjögrens med vänner därefter serveras jultallrik, kaffe och kaka.  Välkommen till Gyllebo Gård för en härlig kväll med julstämning.

Årets evenemang har fått så många anmälningar att det även finns möjlighet att boka den 18 december,  kontakta PC för mer information och bokning på tel. 0708488158

Tid och plats: den 15 eller 18 december kl 19.00 på Gyllebo gård. Biljettpris 450 kr.
I biljettpriset ingår glöggmingel, jultallrik och därefter kaffe och kaka samt läsk och bordsvatten. Och såklart musikunderhållning med Sjögrens med vänner, varmt välkomna!


Jylmys på GylleboBRÖLLOP ELLER FEST I FANTASTISK MILJÖ!

Välkommen till Gyllebo 741 Park! Vi erbjuder fantastiska lokaler för bröllop och fest för upp till 100 gäster i en naturskön miljö.

Gyllebo tillhandahåller festsal (eller konferensutrymme) med tillhörande storkök och gästtoaletter. Det finns givetvis även plats för barhäng, dans och liveband.  Våra gäster får gärna stanna över natten i någon av våra moderna sovrum med tillhörande badrum - och om så önskas kan även frukost tillhandahållas. 

Bildspel: Bröllopsfest på Gyllebo i juni - stort lycka tillönskas de nygifta :-)

Läs recension från ett av vårens bröllop


På Gyllebo kombinerar vi den bästa servicen med lokaler av högsta klass och en hemtrevlig atmosfär som gör att du känner dig hemma, även om du är långt hemifrån.

Gården ligger precis i utkanten av Häckeberga naturskyddsområde, och närmiljön består av böljande kullar med fantastisk utsikt mot Romeleåsens fot. Oavsett om du föredrar en skogspromenad eller att sitta och njuta av utsikten från gården kommer valet att överträffa dina förväntningar.


Bilder tagna av fotograf Isabell N WedinOavsett om du behöver vila upp dig eller sammanstrålar med affärskollegor från när eller fjärran finns vi där för dig. Vi har fantastiska lokaler och faciliteter för alla typer av sammankomster så som bröllop, fester för högtidliga tillfällen, större företagsmöten och sammankomster eller kanske rent ut av härligt anordnade temafestligheter. Organiserade sittningar för att avnjuta menyn kan ske i en lokal och dansen / underhållningen i en anslutande lokal som givetvis har en välkomnade bar i entréutrymmet.

Kort och gott, vi har vad ni behöver för en minnesvärd sammankomst! med era nära och kära! 
Samtal
Om
Instagram